+30 2310667636 +30 6948240869 Κ. Πιερίδη 5 Κ Σόλωνος, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη info@thesservice.gr
hero image
banner image
 
 
 
 
 
Thesservice
Πρότυπο Κέντρο Συντήρησης & Αποκατάστασης Βλάβης

Η thesservice διαθέτει στην Ελληνική αγορά μόνο αξιόπιστα προϊόντα και λύσεις στον τομέα του κλιματισμού, του εξαερισμου και φυσικού αερίου. Χάρη στη μακρόχρονια εμπειρία της στο χώρο είναι σε θέση να σας εγγυηθεί την κορυφαία ποιότητα, τη μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία των προτεινόμενων συστημάτων, καθώς επίσης και την τεχνική τους υποστήριξη εαν και όποτε χρειαστεί

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια όλων των παραπάνω είναι η ΣΩΣΤΗ συντήρηση, όπου πλέον είναι λιγοστές οι εταιρείες που τη γνωρίζουν, αλλά πολλές αυτές που κάνουν απλά ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Συντηρήστε σωστά την κάθε συσκευή ψύξης ή θέρμανσης στην εταιρεία μας κερδίζοντας μεγαλύτερο χρόνο ζωής, καθαρότερο αέρα σε βάθος και αποφυγή οποιασδήποτε βλάβης λόγω εσφαλμένης και αργής συντήρησης.

 
 
 
 
 
Η εταιρεία μας κρατάει το σκήπτρο της καλύτερης συντήρησης και επισκευής βλάβης εδώ και χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συγκεκριμένους τρόπους για την έως και 99% καλύτερη απολύμανση του αέρα και των οσμών στον κλιματισμό, καθώς και την καλύτερη απόδοση του λέβητα αερίου με την ρύθμισή του στις κατάλληλες θερμίδες του χώρου.

Μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων και εταιρειών μας έχει εμπιστευτεί για την συνεχή συντήρηση και επισκευή των κλιματιστικών μηχανημάτων τους.

Στόχος μας είναι η άψογη λειτουργία των μονάδων.


Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

  Συντήρηση & αποκατάσταση βλαβών κλιματισμού
  Συντήρηση λέβητα φυσικού αερίου
  Καθαρισμός δικτύου αεραγωγών

 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.